Click to close
Klikk for å lukke

ASK Gardsbryggeri
I 2003 starta eg med ølbrygging. Kort fortalt kjøper ein malt ( spira og turka korn - bygg )
Malten knuses, meskes ( vannbad ca 67gr C i ca 40min )
Skylles, og kokes i ca 60 min.
Tillsettes bitter og aroma humle.
Kjøles og tilsettes gjær.
Gjæres i ca 7dgr. Ettergjæres i ca 14dgr.
Tillsettes CO2 i fatøl, eller naturleg karbonering i flasker.
 
Type øl avgjeres av valg type og mengde malt.
Temperatur under mesking.
Mendge type og tidspunkt for tilsetting av humle.
Valg av gjærtype og gjæringstemperatur.
 
Kan høyrast vanskeleg ut, men kven som vil kan starte å lage øl.
Og det  er stor sansynleghet for at du vil klare å lage eit øl som er godt!
 
Vil du ha tips eller eit lite kurs, ta kontakt!
 
PS!
6. februar  og 21. mars 2009, var eg på bryggekurs på Den Nøgne Ø's Bryggeri, Grimstad.
 
 
 
 

Treng du ein plass for mindre eller mellom stort lag?

Konfirmasjon, Fimamøte, Firmafest, Utdrikkingslag, Bryllaup eller gebursdag ? 

Treng du ein plass for mindre eller mellom stort lag?

Konfirmasjon, Fimamøte, Firmafest, Utdrikkingslag, Bryllaup eller gebursdag ? 

 
 
Uni Økonomi ® V3
 
Uni Økonomi® er et godkjent og prisbelønnet økonomiprogram fra Uni Micro AS. Uni Økonomi® V3 bygger på over 20-års utviklingserfaring, og er et trygt valg for fremtidens utfordringer.
 
ASK Opstvedt Gjerdevikvegen 46 5582 Ølensvåg       Mobil: 90 51 58 63    E-post: ask@opstvedt.no
Alle rettigheter ASK Opstvedt © 2018  |   Levert av JHL DataService • webVision v3